Schrijvers voor gerechtigheid - van recht

íSchrijvers voor Gerechtigheidí is een project dat muzikanten en liedschrijvers bij elkaar brengt vanuit een verlangen om de Nederlandse kerken te dienen door meer liederen te schrijven over recht en gerechtigheid. Op deze geheel Nederlandstalige CD "Zeeen aan" zingen artiesten als Kees Kraayenoord, Elbert Smelt, Pearl Jozefzoon en Elise Mannah liederen over hoop en gerechtigheid.


Recht en gerechtigheid en omgaan met de armen zijn in de Bijbel centrale themaís. Toch zijn er maar weinig liederen over dit thema. Schrijvers voor Gerechtigheid wil voorzien in de behoefte aan deze liederen. De liedschrijvers die betrokken zijn, geloven dat wat wij als kerk zingen, invloed heeft op wat we geloven en hoe we leven.

Aan de albums van Schrijvers voor Gerechtigheid wordt meegewerkt door schrijvers en zangers als Elbert Smelt, Pearl Jozefzoon, Elise Mannah, Kees Kraayenoord, Reinier Sonneveld, Amanda Lock, Freek van der Brugge (LEV), Michiel van Heusden, Antonie Fountain, Roeland Smith (Psalmen voor Nu), en vele anderen.
Net als ZeeŽn van recht verschijnt de cd in gebonden boek vorm. Ook is er van deze cd een muziekboek verkrijgbaar.

 

koopCD

Prijs: € 19,95
Nummer: 978-90-5811-115-9

koopMuziekboek

Prijs: € 9,00
Nummer: 978-90-5811-116-6

325_normal_Zeeen van Recht SVG_cover_Medium.jpg

Hieronder staan alle liedjes van deze cd. Van elk liedje kun je de tekst bekijken (klik op de titel) of een fragment beluisteren.

01 God met ons
02 Handen van God
03 Door de ogen van de ander
04 Jezus ging Gods weg
05 Doen wat U vraagt
06 Waar ga je heen
07 Kleine vlinder, kind van God
08 Kijken met uw ogen
09 Wat een wonder
10 Bevrijd uit slavernij
11 We willen als U zijn
12 ZeeŽn van recht
13 Hoelang nog Heer
14 Voorzichtig
15 U bewaart het overzicht